Název produktu:
Cena (bez Dph):
Dph:
Cena (včetně Dph):

Kategorie:

Dostupné množství:

K jídlu Český produkt Bio Raw Vegan Bez lepku Bez mléka Bez cukru

Popis produktu:
Ultra silná směs úžasných vlastností nepraženého raw kakaa a neskutečně výživné spiruliny s výjimečně stravitelnou bílkovinou ze semen konopí, slunečnice, chia a dýně. To vše doplněno lucumou a banánovým práškem pro výrazně jemnou konzistenci a sladkou plně kakaovou chuť. Vychutnejte si tento poctivý rostlinný mix ve smoothies, s ořechovým mlékem či jednoduše s vodou. Pro všechny, kdo to rádi správně oslazené.

Smíchejte prášek s vodou a vypijte na zotavení po tréninku nebo mezi jídly. Rozmixujete-li s 2 banány, získáte lahodné vyživné choco-smoothie plné energie a živin. Doporučené množství: 2 odměrky (odměrka je součást balení) zamíchejte ve velké sklenici vody, nebo rozmixujte s ovocem. Není určeno k použití jako náhrada pestré stravy.

Lifefood Raw Protein Superfood Powders je zcela nová řada proteinových směsí z nejlepších rostlinných bílkovin a vybraných superfoods. V raw kvalitě! Na rozdíl od běžných proteinových doplňků rostlinného původu tvoří základ nových proteinů od Lifefood vysoce kvalitní bílkovina ze semínek a nikoli luštěnin, díky čemuž jsou mnohem stravitelnější. Nejlepší poměr aminokyselin dosažitelný v rámci rostlinných zdrojů v raw kvalitě, spolu s výjimečnými nutričními vlastnostmi pečlivě vybraných superfoods se Lifefood Raw proteinové směsi se superfoods řadí mezi absolutní špičku v tomto oboru. Delikatesní ultra výživný nápoj získáte rozmixováním prášku s vodou, ovocem nebo třeba s ořechovým mlékem. Dopřejte svému tělu komplexní rostlinnou výživu každý den!

Výživové údaje ve 100 g:
Energetická hodnota: 1470 kJ / 350 kcal
Tuky: 8,1 g
- z toho nasycené: 2,4 g
Sacharidy: 26 g
- z toho cukry: 18 g
Vláknina: 19 g
Bílkoviny: 33 g
Sůl: 0,05 g
1 BE/BEU = 3 g

Výživové údaje v 25 g:
Energetická hodnota: 368 kJ / 88 kcal
Tuky: 2 g
- z toho nasycené: 0,6 g
Sacharidy: 6,5 g
- z toho cukry: 4,5 g
Vláknina: 4,8 g
Bílkoviny: 8,3 g
Sůl: 0,01 g

Složení: konopný proteinový prášek, slunečnicový proteinový prášek, dýňový proteinový prášek, raw kakaový prášek (15%), banánový prášek, mesquite prášek, chia proteinový prášek (Salvia hispanica) (6%), lucuma prášek, spirulina prášek (2%) vanilkový prášek
Země původu: Česká republika

Informace pro alergiky: může obsahovat stopy ořechů a sezamu
Skladování: uchovejte v suchu, temnu a chladnu








Tento produkt již není v naší nabídce. Pro objednání zboží je nutné se přihlásit / registrovat.