Název produktu:
Cena (bez Dph):
Dph:
Cena (včetně Dph):

Kategorie:

Dostupné množství:

K jídlu Český produkt Bio Raw Vegan Bez lepku Bez mléka Bez cukru

Popis produktu:
Svěží ovocná šťavnatá chuť malin v 63% čokoládě slazené datlemi. Skutečně vyjímečný a nezapomenutelný zážitek. Nelze odolat.

Se 100% raw Lifefood čokoládou můžete bez obav propadnout "čokoholismu" a mlsat bez výčitek. Lahodná chuť, kvalitní suroviny a množství blahodárných látek, minerálů a vitamínů z ní dělají jeden z nejunikátnějších produktů na trhu. Ocení ji nejen vegani a milovníci rawfood, ale i lidé alergičtí na mléko, soju a lepek.

Lifefood raw čokoláda je vyrobena z kakaové sušiny, která pochází z nepražených kakaových bobů. Díky ručnímu zpracování a šetrné výrobě za nízkých teplot do 42 °C zůstávají všechny vyjímečné chuťové i výživové vlastnosti kakaa zachovány v té nejpřirozenější podobě a maximální koncentraci.

Lifefood čokoláda neobsahuje mléko, rafinovaný cukr, umělá sladidla, ztužený tuk, sóju ani lepek. Je slazena datlemi nebo přírodním raw sirupem z agáve. Je to živá čokoláda! Plná důležitých enzymů, energie a lásky. Jediným vedlejším účinkem, který byl při jeji konzumaci zatím prokázán, je nebezpečně dobrá nálada.

Proč je dobré dávat přednost nepražené raw živé čokoládě? Čtěte více.

Výživové údaje ve 100 g:
Energetická hodnota: 2435 kJ / 584 kcal
Tuky: 49 g
- z toho nasycené: 31 g
Sacharidy: 24 g
- z toho cukry: 19 g
Vláknina: 12 g
Bílkoviny: 4 g
Sůl: 0,01 g
1 BE/BEU = 48 g

Složení: kakaové máslo, kakaový prášek, mrazem sušený malinový prášek (obsah kakaové sušiny nejméně 65 %) 
Země původu: Česká republika

Informace pro alergiky: může obsahovat stopy jiných ořechů
Skladování: baleno v ochranné atmosféře. Uchovejte v suchu, temnu a chladnu. Po otevření otevření sáčku zkonzumujte do 10 dní.








Tento produkt již není v naší nabídce. Pro objednání zboží je nutné se přihlásit / registrovat.